El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Millena serà la següent parada de la V Ruta de Contacontes de l'Alcoià i el Comtat

Cartell de la V Ruta de Contacontes / Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat

El pròxim acte del qual podrem gaudir és el que tindrà lloc a Millena, la qual serà aquest dissabte 29 d'agost, a partir de les 20 h, i amb entrada gratuïta.

El municipi de Millena serà el següent en rebre per 5é any consecutiu la Ruta de Contacontes de l'Alcoià i el Comtat. I tot amb entrada gratuïta.

Des de l'1 d'agost es porta fent-se la V Ruta de Contacontes de l'Alcoià i el Comtat, una ruta que té l'objectiu de contar els contes i llegendes tradicionals de la nostra terra a 17 municipis diferents que integren la Mancomunitat.

Cal destacar que els espectacles comptaran amb professionals de l'art del contacontes, com Almudena Francés, Eva Andújar, Lluís Abad, Jordi Carbonell, Carles Llinares i Sílvia Colomer.

El pròxim acte del qual podrem gaudir és el que tindrà lloc a Millena, la qual serà aquest dissabte 29 d'agost, a partir de les 20 h, i amb entrada gratuïta. Això si, com sempre, recordem que totes aquestes activitats són molt més divertides si complim el reglament sanitari i respectem la distància social. A gaudir!