El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Millora als patis dels centres educatius mitjançant els pressupostos participatius

El pressupost total ha estat de 80.000 euros dividits a parts iguals entre els 8 centres educatius

Una de les propostes més votades als pressupostos participatius va ser la millora dels patis als centres educatius públics de la ciutat, aquells dels que el manteniment depen de l'Ajuntament. Moltes de les actuacions ja s'han dut a terme.

L'Ajuntament d'Alcoi està executant una de les propostes més votades als últims pressupostos participatius, el projecte anomenat ‘Patis Actius’ fet per a millorar els patis i els espais exteriors dels centres educatius públics de la ciutat, dels qui el manteniment depèn de l’Ajuntament.

El projecte al Miguel Hernández contempla un sorral, arbres fruitals i pintar un mur. Per a El Romeral un circuit d’equilibri. Una tanca per al pati infantil, decoració d’un mur, sorral infantil, jardineres i cistelles, tauler i xarxes de bàsquet per a Sant Vicent i finalment per Horta Major, casetes de fusta, rocòdrom, taula campestre, futbolí i taula de ping-pong. Mentre que per al Tomàs Llácer es contempla la instal·lació de jocs, para-sols i taules de pícnic.

Pel que respecta a les escoletes municipals, per a de la Zona Nord li correspon obra i pintura, fusteria, pèrgola al pati i jocs, a la de Batoi, gespa, arbres, viver, sorral, caseta i jocs de pedres i a la del Jesuset, panells, pintura, protector dels pilars, rehabilitar un joc, seients de plàstic, jocs de troncs i conjunts de taules.

Ha sigut cadascun dels centres els qui ha demanat quines eren les necessitats que tenien. La major part de les actuacions ja s’han dut a terme, el pressupost total ha estat de 80.000 euros dividits a parts iguals entre els 8 centres educatius.