El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Millorades les infraestructures del preventori que acull el campament reial

Millorades les infraestructures del preventori que acull el campament reial / Ajuntament d'Alcoi
La finalitat és protegir els assistents dels desnivells del terreny i de la circulació de vehicles

Amb la finalitat de protegir els assistents del desnivell del terreny al preventori i de la circulació dels vehicles, s'han instal·lat unes baranes que millora la zona del campament reial.

La col·laboració entre l’Ajuntament d’Alcoi i l’Associació Cultural Samarita amb el patrocini de Mutua de Levante, han dut a terme les millores del preventori que acull el campament reial de cara a acollir la seua tercera edició. D'aquesta manera, Ses Majestats i tots els seus visitants se sentiran més a gust.

La regidoria de Medi Ambient ha disposat un conjunt de baranes en la zona que circumda el Campament amb les quals protegir als assistents tant dels desnivells com dels cotxes que circulen per la carretera d’accés al Preventori. A banda, s’ha desbrossat i netejat la zona.

Les persones que han fet possible aquesta millora han sigut 10 operaris, la meitat pertanyents a la brigada forestal del programa Avalem Joves i l’altra meitat a la brigada de manteniment del Parc Natural de Mariola, depenent de la Conselleria de Medi Ambient, amb un cost final de 1.400 euros.

Els xiquets podran gaudir d'aquesta nova edició a partir del matí del 5 de gener. Fins al moment s’han venut més de 8.000 entrades, les altres sobrants, 200 en total, es podran adquirir al mateix Campament el 5 de gener a partir de les 8.45 h.

La recaptació de les entrades anirà destinada al Campament Esplai i a l’Associació TEA – Asperger d’Alcoi.