El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Millores a la pavimentació i a les gàbies de l'alberg caní gràcies als Pressupostos Participatius d'Alcoi

Obres a l'alberg caní / Ajuntament d'Alcoi

Les obres s'han adjudicat per un import de 40.896,00 euros

Alcoi va decidir que les obres de millora a l'alberg caní eren necessàries. Les propostes als pressupostos participatius al voltant de l'alberg caní són molt nombroses i ara el govern municipal ha decidit executar-les. Concretament es millora la pavimentació exterior i de l'interior de les gàbies de l’alberg caní, a final d’any es portarà a terme una altra intervenció, una segona fase que renovarà tota la fusteria metàl·lica (portes d’accés a les gàbies).

Les obres s'han adjudicat a l'empresa 'Construcciones y Reformas Nistor Lentijo, SL' per un import de 40.896,00 euros. S'estima un termini d'execució de quatre setmanes. Cal indicar que les obres es desenvoluparan a l'interior de les casetes, així com en la zona de jocs dels gossos. Es pretén aconseguir millorar les condicions higièniques i de seguretat a l’interior de les casetes dels gossos, a més un altre objectiu és donar-li una major utilitat a la zona de jocs.

A final d’any es renovarà tota la fusteria metàl·lica (portes d’accés a les gàbies), aquesta va ser la segona proposta més votada en els pressupostos participatius 2020.

Cal recordar que els Pressupostos Participatius tenen com a objectiu principal la participació directa de la ciutadania en aquest procés, a fi d’establir les seues demandes i preocupacions principals en matèria d’inversió i despesa corrent i incloure-les en el pressupost anual de l’any següent. La quantitat destinada als Pressupostos Participatius de 2020 és de 400.000 euros, dels quals 320.000 euros van destinats a propostes d'inversió i 80.000 euros a propostes de despesa corrent.

Segons Teresa Sanjuan, regidora de Democràcia Participativa, "és important que la ciutadania veja com els projectes que presenten i després són votats es porten a terme. Per al nostre Govern la Participació és molt important i per això estem ja en una nova campanya dels pressupostos participatius".