El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Millores al Complexe Esportiu Eduardo Latorre d’Alcoi durant agost

Millores a la sala fitness / Ajuntament

Del 16 al 21 d'agost 'ha tancat la instal.lació als seus usuaris per fer les millores.

Col·locar una corda per opositors, buidar els filtres de les piscines, millores a la zona de sauna… aquestes són només algunes de les millores que la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi ha realitzat a les instal·lacions de l’Eduardo Latorre.

Aquestes s’han produït durant la parada tècnica que es fa anualment la tercera setmana d’agost, concretament en 2022 ha sigut del 16 al 21. La instal·lació ha estat tancada als seus usuaris per tal d’escometre les millores.

Segons ha indicat l’Ajuntament d’Alcoi, algunes de les millores han sigut la col·locació de la bomba de recirculació a la piscina xicoteta, la comunicació dels dipòsits de compensació dels jacuzzis, pintura i reparació de les cabines de frigirandum i bany turc; substitució de les pantalles de llum del hall dels vestidors per led i de les reixetes perimetrals de la piscina que hi eren trencades.

També s’han realitzat tasques de neteja als acumuladors, neteja en profunditat de les zones elevades de vestidors i sales, neteja dels vidres de les pistes de pàdel i reparació dels polsadors als banys i dutxes.