El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Millores als polígons de l’Algars, Sants Cristòfol i la Llaona de Cocentaina

Poligons de Cocentaina / AM

L’Ajuntament de Cocentaina rebrà 347.789,10 euros provinents de l'IVACE. De fons municipals aportarà   92.370 euros 

El govern de Cocentaina invertirà un total de 440.159€ als polígons industrials en col·laboració amb l’IVACE. En aquesta nova convocatòria l’ajuntament contestà ha optat per actuar als polígons de l’Algars, Sants Cristòfol i la Llaona.

L’Ajuntament de Cocentaina rebrà 347.789,10 euros provinents de les ajudes per a la modernització dels polígons industrials de L’IVACE i aportarà 92.370 euros del pressupost municipal per completar la intervenció de les obres.

La millora i substitució de lluminàries mitjançant mesures d’eficiència energètica i baix consum són les actuacions que el govern de Mireia Estepa té programades. Cal destacar que hi ha moltes d’aquestes ubicacions que actualment no compten amb aquest sistema, la implantació i substitució dels serveis contra incendis i la millora de la senyalització viària tant vertical com horitzontal.

Des de la Regidoria d’Indústria mostren la seua satisfacció per aquesta nova convocatòria i expliquen que “les actuacions previstes són necessàries per acabar de dotar de serveis bàsics als nostres polígons”. També s’està treballant des de la regidoria amb tècnics per aconseguir la condició d'àrees industrials de la nostra localitat, objectiu que forma part del pla de treball de l’equip de govern contestà.