El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Millores en el punt de trobada familiar d'Alcoi per a què els xiquets es troben més còmodes

Visita del Rotary i l'Ajuntament / Aj. Alcoi

El Rotary Alcoi Font Roja ha realitzat una inversi´per tal de millorar l'espai

El Punt de Trobada Familiar és un espai pensat per a facilitar que els xiquets, les xiquetes i els adolescents puguen mantenir relacions amb els seus familiars o persones reunides durant els processos i les situacions de separació, divorci, protecció d'infància i adolescència o altres supòsits. El d'Alcoi és "un referent a la nostra Comunitat", segons la regidora d'Infància i Adolescència, Aranza de Gràcia. El Rotary Alcoi Font Roja ha realitzat una inversió per a adaptar aquest lloc i que siga un espai amable per als menors.

Segons dades facilitades per l'Ajuntament, 39 famílies es beneficien d'aquest punt cada mes. En aquests 39 expedients descrits s'atén un total de 53 menors (com a beneficiaris del recurs), resultant ser 23 xiquetes i 30 xiquets del nostre partit judicial, sent la majoria d'Alcoi. Pel que respecta als usuaris (mares i pares, avis/as i altres titulars del dret de visita) s'atén un total de 73 adults.

Cal afegir altres 11 que en aquest moment es troba suspesa provisionalment la seua actuació per diferents motius. Altres 8 estan en llista d'espera.

Els principals objectius d'aquests Punts són l'interés superior del xiquet, la xiqueta o l'adolescent, que ha de prevaldre respecte de qualsevol altre concurrent, donant prioritat al seu benestar i seguretat. També es persegueix la neutralitat, la confidencialitat, la subsidiarietat o la responsabilitat parental.

Aranza de Gracia ha agraït "l'aportació del Rotary Club Alcoi Font Roja que amb la seua col·laboració ha millorat de manera considerable el nostre Punt de Trobada Familiar".