El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mínimes de -2 graus a les nostres comarques per al cap de setmana

Risc per baixes temperatures a les nostres comarques / AEMET
Aquest divendres 1 de desembre podria nevar a cotes de 1000 metres

Tot apunta al fet que el diumenge serà el dia amb les temperatures més baixes, on es podrien registrar temperatures de -2 graus a zones com Cocentaina, Muro, Alcoi o Ontinyent. A Ibi es podria arribar als tres graus negatius. Per a aquest divendres s'espera neu a cotes de 1000 metres. Podria nevar a la Font Roja

Les comarques centrals valencianes es preparen per al fred durant el cap de setmana. Tot apunta al fet que el diumenge serà el dia amb les temperatures més baixes, on es podrien registrar temperatures de -2 graus a zones com Cocentaina, Muro, Alcoi o Ontinyent. A Ibi es podria arribar als tres graus negatius. Totes les dades oferides estan extretes de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

Per al cap de setmana no s'espera precipitacions, encara que aquest divendres 1 de desembre podria nevar a cotes de 1000 metres, com és el cas del Parc Natural de la Font Roja. Per a aquest divendres, s'espera les precipitacions en les hores centrals del dia.

Segons AEMET, les temperatures màximes a les comarques del sud de València i del nord d'Alacant se situaran en els 12 o 13 graus durant aquest divendres i el cap de setmana.