El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

5000 espectadors en la Mostra i èxit en el nou model compacte i concentrat entre setmana

Públic entrant al Calderón

Santamaria: "La roda de negocis ha funcionat. Algunes companyies han tancat moltes funcions per a l’any que ve, i això és important”.

Ja finalitzada la Mostra de Teatre d’Alcoi, Santamaria ha realitzat un balanç de com ha transcorregut el Festival d’Arts Escèniques, i senyala que ha sigut un encert compactar la programació i les activitats professionals en quatre dies, deixant fora el cap de setmana.

La Mostra de Teatre d’Alcoi ha arribat al seu final, després de quatre dies amb molt d’espectacle, tant als teatres, com als espais a l’aire lliure. És per això que, Miquel Santamaria ha realitzat un balanç de com ha anat l’edició 29 de Mostra.

En primer lloc ha destacat l’encert de compactar la programació i activitats professionals en quatre dies, deixant fora el cap de setmana, ja que, per una banda, facilita que el públic en general puga anar a veure les funcions amb més calma, i per altra, els professionals del món de l'espectacle, han pogut combinar millor tota la programació d’actes que hi havia per a ells.

Quant a les xifres de participants (tant a espectadors, com a professionals), enguany s’ha elevat fins a les 5.000 persones, superant a la de l'edició passada. El director de la Mostra, amb aquestes dades, reafirma el bon funcionament del nou sistema. I és que tant públic alcoià com el professional (250 inscrits aproximadament), han omplit els teatres, i els espais a l’aire lliure durant aquests quatre dies.

L’activitat professional també ha sigut un altre dels èxits d’aquesta edició, i és que Miquel Santamaria ha recalcat que: “la roda de negocis ha funcionat. Algunes companyies han tancat moltes funcions per a l’any que ve, i això és important”.

El nivell dels espectacles d’enguany ha estat molt alt segons el director de la Mostra, i al públic els han agradat tots de manera generalitzada. I és que, en l’edició 29 de la Mostra hi ha hagut més afluència de gent de l'habitual.

Amb aquesta valoració, podríem dir que a la Mostra li queden molts anys de vida en Alcoi.