El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mir insisteix: "Ens falta qualitat en la davantera"

Anaba podria ser titular en absència de Barreda.

Roda de premsa de Córcoles

El Deportivo Alcoyano se la juga novament, com cada quinze dies, aquesta vegada davant de l'Olot, que està molt fort a casa. Barreda és seriosa duda per a l'encontre (Diumenge 16:30)

Vicente Mir continua redireccionant la responsabilitat del moment pel qual travessa l'equip a la mala sort, la feblesa defensiva i sobretot la mancança de qualitat en la davantera. "Ens claven tants gols quasi com a ocasions, i quan ens fan gol, l'equip pateix molt". Són algunes de les explicacions que ha donat Mir en la roda de premsa prèvia al partit de l'Olot. Aquesta setmana els jugadors no han tingut dia de descans, però si s'imposen als gironins, tindran dos dies de festa. És la manera en la qual gestiona Mir el vestidor alcoianista que ve de perdre per 3 a 0 a Castelló en un partit molt pobre dels blanc i blaus i sense quasi resistència en la segona part.

El míster alcoianista ha tornat a insistir en el fet que no té qualitat en la davantera, "i sense qualitat no hi ha gol". També ha defensat el seu equip en dir que la igualtat en el grup 3 és absoluta i que són pocs punts els que separen la promoció d'ascens de la de descens.

Pel que fa al rival, l'Olot, té 18 punts, 2 més que l'Alcoyano, i ve d'empatar al camp de l'Espanyol i una setmana abans a Castalia. Ha perdut dos partits a casa (Mestalla i Lleida), i ha estat capaç d'imposar-se al Nou camp del Vila-real. És per tant, un conjunt molt irregular però molt dur.

Baixes

A la de Braulio i Eldin cal afegir la de Barreda, que dijous es va retirar de l'entrenament amb molèsties. Nieto tampoc arriba al partit de diumenge.