El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mirant al cel abans de les Festes d'Alcoi

Predicció d'AEMET per als dies de festes (Informació extreta a les 8:30 h d'aquest 20 d'abril)
Segons AEMET, podrem gaudir els dies de músics i Entrades sense aigua

El dia de les Entrades, no hi ha previsió de pluja (durant la vesprada hi ha una probabilitat del 5%, segons l'organisme estatal). Pel que fa a les temperatures, la mínima estarà al voltant dels 12 graus i la màxima arribarà als 25 en les hores centrals del dia

Festers i 'mirons' esperen gaudir amb tranquil·litat dels Moros i Cristians i sense estar patint pe si plou o no. Les prediccions ja són molt fiables per al dissabte 21 i diumenge 22, dies dels músics i les Entrades, respectivament.

Pel que fa al 21 d'abril, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), la possibilitat de pluja és del 0% i les temperatures podrien arribar als 23 graus. No hi ha massa diferència entre el 21 i el 22 d'abril, ja que el dia de les Entrades, no hi ha pràcticament previsió de pluja (durant la vesprada hi ha una probabilitat del 5%, segons l'organisme estatal). Pel que fa a les temperatures, la mínima estarà al voltant dels 12 graus i la màxima arribarà als 25 en les hores centrals del dia.

El dia dedicat al patró, hi haurà núvols però es veurà el sol, amb una possibilitat de pluja del 20%. Les temperatures estaran al voltant dels 14 i els 28 graus. També pareix que l'Alardo i les Ambaixades es podran gaudir amb normalitat. Segons AEMET, la possibilitat de pluja és del 15%, mentre que les temperatures se situaran entre els 15 i els 30 graus.