El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, demana calma i que la gent es quede en casa

L'alcaldessa confirma que no hi havia casos al municipi aquest dilluns 16 de març, però lamenta no disposar d'informació actualitzada.

L'alcaldessa de Cocentaina Mireia Estepa lamenta no poder oferir informació "de primera mà" actualitzada sobre persones afectades o donades d'alta al municipi, però tampoc a ella li ofereixen aquesta informació. Demana calma i recomana a tots els veïns que es queden en sa casa. 

L'alcaldessa de Cocentaina assegura que al municipi hi ha "relativa calma i relatiu compliment de les normes, perquè encara hi ha gent que continua eixint cada dia de casa", i demana al veïnat que complisca les normes i es quede a sa casa. Tot amb calma perquè des del consistori atenen telefònicament tots els dubtes

Això si, l'alcaldessa Mireia Estepa lamenta no poder oferir informació "de primera mà" sobre les persones afectades o donades d'alta al municipi perquè eixa informació tampoc s'atorga als municipis. L'alcaldessa sí que explica que s'ha canviat el protocol sanitari i ja no es fan proves del coronavirus a tot el món amb símptomes, sinó tan sols a les persones de risc o amb patologies prèvies.