El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mireia treu al món el seu diari del confinament

  • El llibre es pot comprar en: Bar Saragata, a la Plaça de Dins, en la tenda Ksigual Perfumes del carrer Sabadell 28 d’Alcoi i en Congelados Narro al mercat de Sant Mateu.
  • També es pot demanar en els correus: info@aramultimedia.com i mireimarex@gmail.com

La periodista alcoiana en formació de la UJI de Castelló ha presentat al món aquest 23 de desembre el seu diari del Confinament de la mà d'ARAMULTIMÈDIA i cinc empreses de les comarques que han apostat per col.laboar amb la creació literària. El llibre es pot comprar en diferents establiments d'Alcoi i a través d'AM remetent un mail a info@aramltimedia.com

El solemne saló d'actes de l'Associació de Sant Jordi ha estat testimoni de la presentació del diari de Mireia, editat per ARAMULTIMÈDIA i maquetat i imprés per l'empresa local ICS Gráfico. A més a més, ha obtingut finançament de 5 empreses: YÁKARA PELUQUERÍA; ALVACOR, ISQUIÓN FISITERAPIA, EXPORTORY, GUIARTE I CREA360. Una col.laoració fonamental perquè el projecte coordinat pel periodista Natxo Lara isquera al carrer.

Laura Martí, germana de l'escriptora, ha presentat l'obra i ha descrit com ha estat tot el procés de creació d'un projecte que va nàixer de les publicacions en AM de les vivències que la periodista Mireia va experimentar durant eixos 100 dies.

L'enyorança per la no celebració de les Festes de Moros i Cristians ha ocupat bona part del diari, raó per la qual l'elecció del lloc de la presentació -el Casal- ha tingut gran sentit. 

Mireia ha presentat, amb molta il.lusió el primer dels seus llibres, i ha assegurat que aquesta obra ha estat una de les poques bones positives que ha aportat la pandèmia.

El llibre es pot adquirir a través del mail: info@aramultimedia.com o directament en els següents establiments col.laboroadors al preu de 15 euros:

Bar Saragata, a la Plaça de Dins, en la tenda Ksigual Perfumes del carrer Sabadell 28 d’Alcoi i en Congelados Narro al mercat de Sant Mateu.

El projecte va començar com una xicoteta iniciativa de l'autora, que compartia al seu perfil personal de Facebook el que obserbava cada dia. Posteriorment, el diari digital ARAMULTIMÈDIA va començar a publicar els seus escrits, i al mateix temps, Mireia va decidir crear un compte exclusiu en Instagram per a que el contingut arribara a un públic més jove (@siendopositiva).