El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mireia vol que Cocentaina continue sent un lloc on els contestans i contestanes puguen desenvolupar el seu projecte de vida

L'acte al Teular

Presentació oficial de la candidatura del PSPV de Cocentaina amb Mireia Estepa Olcina al capdavant el celebrat al centre cultural El Teular amb gran suport per part de militants i veïns i veïnes. Estepa vol perllongar l'acció de govern dels socialistes amb una gestió responsable i que permeta que ningú haja d'abandonar la vila en cerca d'oportunitats.

Cocentaina ha de continuar sent una localitat amb identitat pròpia i amb recursos suficients perquè el seu veïnat puga viure i treballar en ella. Eixa és la intenció primera del PSPV i de l'alcaldable, Mireia Estepa Olcina, que vol repetir al càrrec per segona legislatura.

Divendres a la nit, al centre cultural El Teular, deia que pretenia "aconseguir que Cocentaina continue sent la població on s'oferisca tot el que necessita la ciutadania per a desenvolupar el seu projecte de vida sense necessitat d'eixir fora".

L'aval que presenta Mireia són els quaranta anys que el PSPV porta gestionant Cocentaina, "amb equips de persones diferents, humils, preparades i molt implicades, que s'han deixat la pell en cada etapa perquè el nostre poble avançara amb pas ferm cap al futur sense detindre's".

A Mireia l'acompanyà tot el seu equip i també la diputada nacional Patri Blanquer o el director general de la Generalitat, Rafa Briet, entre d'altres dirigents socialistes.

Propostes

Mireia vol polítiques continuistes, però sobretot aquelles que refermen i fomenten la consolidació i creació de llocs de faena. També és prioritat el suport al comerç de proximitat i ampliar les atencions sanitàries per al centre de Salut. A banda de tot açò, Mireia parlà de compromisos com ara "la  unificació del Col·legi Sant Joan Bosco que cada vegada va sent una realitat, o la millora dels polígons".

Pel que fa a les tradicions, va agrair totes les persones que treballen i treballaran per la Fira de Tots Sants i els Moros i Cristians, festes Bé d'interés general i d'interés turístic nacional respectivament.