El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Miriam Hernández, guanyadora de la nova edició dels premis Tutto Piccolo i l'EASD d'Alcoi

Foto de família amb els guanyadors.
És la 17 edició d'aquests premis que atorga Tutto Piccolo, i que suponen a més un contacte de l'empresa amb els futurs dissenyadors

La seua col·lecció és 'Bella Venezia', inspirada en les góndoles i, segons les paraules de la creadora és "clàssica, però també amb un punt modern i minimalista". Ha guanyat 500 euros i el reconeixement d'una empresa puntera del sector. El segon premi ha sigut per a Marta Moreno, per 'Adventure'; i hi ha hagut menció d'honor per a Montse Corbí, per 'Tree House'. En l'acte també s'ha ret homenatge a la fundadora de Tutto Piccolo, Mercedes Moltó.

Ha sigut amb la col·lecció 'Bella Venezia', inspirada, com explica l'estudiant Miriam Hernández, en tot el relacionat amb les góndoles "tot l'estampat ha partit dels tapissos i bancs de les góndoles. Tot molt clàssic, però també amb un punt modern i minimalista. Molt senzill i net, al mateix temps que elegant". Miriam Hernández s'ha mostrat molt contenta i nerviosa pel premi que ha arribat de sorpresa, perquè "tinc companyes que ho han fet molt bé i ho veia molt renyit, no esperava el primer premi". Miriam Hernández és de Villena i va estudiar el cicle de moda a Alcoi, per a després continuar amb el Grau de Disseny de Moda. El premi consta d'un diploma i 500 euros en metàl·lic.

El segon premi ha sigut per a Marta Moreno, per la col·lecció 'Adventure', i pel qual ha guanyat un diploma i 200 euros. La seua mare ha arreplegat el premi, ja que Marta Romero es troba ara mateix d'Erasmus a l'estranger. I enguany a més s'ha atorgat una menció d'honor a Montse Corbí per 'Tree House', pel seu treball en la col·lecció.

Mercedes Mataix, directora de Tutto Piccolo, assegura que "els treballs són tan bons que m'agradaria haver donat 11 premis", i ha destacat la bona sintonia entre l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi i Tutto Piccolo, amb ja 17 anys de col·laboració en aquests premis. A més a més, des de Tutto Piccolo, i com ja fan cada any, han mostrat la seua intenció de contactar amb alguns dels estudiants de l'EASD per a col·laboracions laborals en qüestions com màrqueting o disseny.

Aquesta 17 edició del lliurament de premis Tutto Piccolo i EASD ha servit també per a retre homenatge a Mercedes Moltó en reconeixement al seu treball a l'hora de crear, consolidar i fer internacional la seua empresa de disseny de roba infantil.