El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Miura Partners es troba en procés per comprar el Serpis per 50 milions d’euros

Miura Partners es trobaria en avançades negociacions per a adquirir la participació majoritària.

Segons el diari Expansión, l'empresa compradora és una firma especialitzada en la inversió i desenvolupament d'empreses mitjanes. Aceitunas Serpis busca d'aquesta manera creixer i internacionalitzar-se.

La coneguda marca alcoiana de fabricació d’olives, Aceitunas Serpis, es troba en aquest moment en un procés de creixement i internacionalització. Per aquest motiu, Miura Partners ha decidit adquirir la coneguda marca per 50 millons d'euros, deixant que la família fundadora segueixca present com a minoritària en el capital.

Segon publica el diari Expansión Miura Partners es trobaria en avançades negociacions per a adquirir la participació majoritària d'una empresa que és pionera en la fabricació d’olives.

L’empresa compradora és una firma especialitzada en la inversió i desenvolupament d’empreses mitjanes amb vocació innovadora i global, segons s’explica a la seva pàgina web.  L’objectiu és “ser un soci per a desenvolupar companyies líders que generen valor sostenible i creen un impacte en la societat”. Des de 2008 ha realitzat més de 50 inversions.