El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Moda per reforçar l’autoestima i l’acceptació i il·lustració aplicada al producte, les noves exposicions de l’EASD Alcoi

Exposicions EASD Alcoi al Centre Comercial Alzamora / EASD Alcoi

L'espai del Centre Comercial Alzamora estan convertint-se en un altaveu per tots els alumnes que poden mostrar les seues col·leccions i una forma de donar a conèixer a la societat el treball realitzat des de l'EASD Alcoi.

Una nova col·lecció de moda arriba als aparadors del centre comercial d’Alcoi, de la mà de Montse Corbí descobrim uns models inclusius i per a tota classe de cossos. També s’han exposat els treballs de diferents alumnes d’Il·lustració Aplicada al Producte.

L’EASD Alcoi exposa nous treballs dels seus alumnes, fa un mes parlàvem de les tres col·leccions que lluïen als aparadors de la segona planta del Centre Comercial Alzamora i des del 22 d'abril es pot gaudir de dues noves exposicions.

Amb el nom de Shake your body, Montse Corbí presenta unes peces plenes de color i vida, que tenen com a objectius ser una moda d’inclusió i d’acceptació“Amb aquesta primera col·lecció he volgut aconseguir un canvi de mentalitat i de forma de veure la bellesa. Una filosofia de canvi cap a la destrucció del cànon de bellesa que ens ha perseguit al llarg de la història", explica la dissenyadora.

La col·lecció pretén ser lliure perquè cadascú combine i jugue amb la roba com desitge, sense limitacions. La dissenyadora deixa una última reflexió amb Shake your body “Ens fan vestir de determinada manera veure'ns bé, però i si ens veiem bé i després ens vam vestir?”

El segon espai de l’EASD Alcoi al Centre Comercial Alzamora està dedicat a exposar projectes dels alumnes de segon i tercer d’Estudis Superiors d’Il·lustració Aplicada al Producte. Per una banda es poden veure bosses kraft decorades amb infografies il·lustrades sobre els valors i les filosofies d’empreses escollides pels estudiants i d’altra banda, estan peces estampades amb els dissenys dels mateixos alumnes. El centre educatiu afirma que “aquest treball ha estat molt motivador per a l'alumnat apropant més al producte final acabat”.