El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Modernisme i Invenció' la nova exposició modernista de la Fundació Mutua Levante

Fundació Mutua Levante / Visita Turística Alcoi

El temps que transcorre des de la construcció de la Tour Eiffel i l’esclat de la Primera Guerra Mundial, serà l’interval acordat pels historiadors per a classificar on es va desenvolupar un art nou que a Espanya s’anomenarà Modernisme.

Es podrà visitar l'exposició entre el 6 i 27 de setembre, de dilluns a dissabte. Al matí a partir de les 10 fins a les 14 h, i a la vesprada, de 18 a 21 h.

El mes de setembre d'aquest 2019 sense cap dubte es convertirà en el mes del Modernisme, ja no sols per la Fira Modernista que tindrà lloc entre els 16 i 22 de setembre, sinó que a més, des del 6 fins al 27 del mateix mes, tindrem l'oportunitat de gaudir d'una exposició centrada en l'època Modernista, amb tot l'art i la tecnologia que es va produir durant aquesta època. L'exposició rep el nom de 'Modernisme i Invenció'.

En l'exposició es mostraran les peces més representatives d'aquells aparells, màquines, instruments, coneixement i art que es van desenvolupar i van marcar una nova època. Es podrà visitar des del 6 fins al 27 de setembre, amb horari de dilluns a dissabte, a partir de les 10 h fins a les 14 h. També a la vesprada, de 18 h a 21 h.

Cal destacar el treball realitzat per la Fundació Mutua Levante, qui ha fet possible l'acolliment d'aquesta exposició per tal que tothom la puga gaudir.