El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

El Teatre Principal és el lloc on s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinària de l'Assocació de Sant Jordi (ASJ). El punt més important és el 6: Designació del càrrec de Sant Jordiet per al 2020. ARAMULTIMÈDIA ofereix en directe un vídeo. Informació al minut.

Més informació

Fernando Rius de la Filà Chano serà el Sant Jordiet del 2020

Modernisme i tercera edat en l'oferta expositiva de la Fundació Mutua Levante

La sala d'exposicions de la Fundació Mutua Levante acull fins al 10 de novembre una exposició d'art modernista. La mostra està conformada per pintures i treballs manuals realitzats pels alumnes de les aules de la tercera edat d'Alcoi. ARAMULTIMÈDIA ha estat en la inauguració de la mostra per a oferir-vos les millors imatges i les declaracions dels protagonistes.

Les obres exposades han sigut fruit del treball dut a terme a les Aules de la Tercera Edat, coordinades des de l'Àrea de Benestar Social de l'Ajuntament d'Alcoi. Els alumnes han tingut al llarg del curs tres instructors d'excepció, Cristina Terol, per als treballs manuals, així com José Borrell i Carlos Merchán per a la pintura. L'horari d'obertura de la sala és de 10 a 14 h durant els matins de dilluns a divendres, i de 18 a 21 h a les vesprades de dilluns a dissabte.