El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Modificat el PGOU d'Alcoi perquè AITEX puga traslladar-se a Batoi

Plenari extraordinari / Ajuntament d'Alcoi
Guanyar Alcoi és l'únic grup que s'ha abstingut en la votació perque voldrien "estudiar en més profunditat i tècnicament el document" aportat pel govern municipal

El PGOU s'ha modificat adaptant-lo a les necessitats de l'institut tecnològic. Estefania Blanes, portaveu de la coalició, ha contat a ARAMULTIMÈDIA que han tingut la informació d'aquest canvi en el PGOU "només 3 dies abans" i "els plànols només els han pogut veure de forma digital i no en paper". D'aquesta manera, Blanes continua dient que "no hagueren tingut temps d'imprimir algun plànol ampliat en paper per saber exactament el que estan votant"

Nou pas perquè el trasllat d'AITEX al barri de Batoi siga una realitat. L'Ajuntament d'Alcoi ha aprovat per majoria en un plenari extraordinari unes modificacions en el PGOU per tal d'adaptar-lo a les necessitats de l'institut tecnològic del tèxtil.

La modificació es basa en requalificar la parcel·la de més de 10.000 metres quadrats, passant de sol residencial a terciari. Altra de les necessitats que tenia AITEX era construir en més quantitat de superfície i restar altura. Per tant, l'ocupació en la parcel·la s'ha augmentat d'un 30 a un 60% i l'altura màxima passa de sis plantes a tres. Tots els grups municipals amb representació hi han votat a favor, excepte Guanyar que s'ha abstingut.

Estefania Blanes, portaveu de la coalició, ha contat a ARAMULTIMÈDIA que han tingut la informació d'aquest canvi en el PGOU "només 3 dies abans" i "els plànols només els han pogut veure de forma digital i no en paper". D'aquesta manera, Blanes continua dient que "no hagueren tingut temps d'imprimir algun plànol ampliat en paper per saber exactament el que estan votant".

Guanyar Alcoi també creu que "en aquest moment és millor votar abstenció perquè no influïx ni impedix que es faça l'exposició pública. En el moment que s'haja de votar definitivament, ja tindrem una opinió més tècnica i coherent".