El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Moisés Gil farà el cartell i Edu Bernabeu dirigirà l'Himne de Festes

No hi ha estiu si no parlem de les imminents festes de Cocentaina. El 6 de juliol es presenten els càrrecs festers, el 19 la revista, i el 9 d'agost serà el compositor Edu Bernabeu qui done inici a la trilogia amb l'Himne de Festes.

Cocentaina ha fet públic el nom dels dos dels protagonistes de les pròximes festes de Moros i Cristians: l'autor del cartell i el director de l'Himne.

El músic i compositor contestà Edu Bernabeu Valls serà l'encarregat de dirigir l'Himne el pròxim 9 d'agost, acte que dóna el tret d'eixida a la trilogia festera. Edu Bernabeu dirigeix actualment l'Agrupació Musical de Manacor, i és professor de clarinet. Està molt vinculat a l'Ateneu Musical, on es va iniciar; i ha sigut docent en diverses ocasions del Sent-Me de Cocentaina.

I després tenim al conegut artista Moisés Gil, fester dels Almogàvers, qui està preparant el cartell de festes que es descobrirà el dissabte 6 de juliol al Pati d'Armes del Palau Comtal. Pablo León, coordinador de la revista de festes, es mostra convençut que "farà un cartell innovador i encarregar-li aquesta responsabilitat a ell és un reconeixement cap a una trajectòria que l'ha portat a exposar les seues obres fins i tot més enllà de les fronteres contestanes".

També 6 de juliol tindrà lloc la gala de presentació de càrrecs festers, un acte que estarà conduït pel periodista Gabriel Pascual, i amb el músic i compositor José Rafael Pascual Vilaplana, com a mantenidor de la gala.

Per últim, no podem oblidar la presentació de la revista de festes, amb portada de Marc Pascual i Domínguez. L'acte, el 19 de juliol, estarà presentat per la periodista contestana Maite Barrachina, i la mantenidora serà Carolina Ferre, "sempre ha exercit de gran ambaixadora de Cocentaina per aquells mitjans de comunicació en els que ha desenvolupat la seua activitat laboral".