El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Molta creativitat en projectes cientificotècnics en el V CampusTec celebrat en el Campus d’Alcoi

V CampusTec celebrat en el Campus d’Alcoi / UPV

Hi han participat 50 alumnes, els quals cursen Educació Secundària i Batxiller

50 alumnes d’educació Secundària i Batxiller participen en el V CampusTec que ha tingut lloc en el Campus d’Alcoi. Aquesta edició s’ha caracteritzat per un CampusTec avançat' amb 15 alumnes

Per cinqué any consecutiu, el Campus d'Alcoi de la UPV ha acollit, el CampusTec: un campament tecnològic d'estiu que permet a alumnes d’Educació Secundària i Batxiller gaudir d'una activitat d'oci amb la filosofia d'aprendre fent. Com tots els anys, la 'Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement' ha col·laborat en l'esdeveniment .

En aquesta edició han participat 50 alumnes de 14 municipis: Ontinyent, Onil, Banyeres, L'Olleria, Xixona, Albatera, Agullent, Canals, València, Ayacor, Beniganim, Elda i Ibi.

La novetat d’aquest any ha sigut el 'CampusTec avançat', en el qual han participat 15 alumnes que havien estat en el CampusTec en edicions anteriors.

En finalitzar el campament, els alumnes han mostrat la seua creativitat dels 4 tallers desenvolupant xicotets projectes cientificotècnics en la robòtica, disseny i fabricació digital, programació d'interfícies i/o desenvolupament de videojocs.