El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Molta preocupació en Montesol: Persecucions, robatoris i denuncien 'passivitat policial'

  • Aquest cap de setmana 'mogut', uns veïns han identificat els lladres, els han perseguit i fins i tot una càmera de vigilància dins d'una casa ha fotografiat un d'ells.
  • Actuen encaputxats i entren per les finestres. Creuen que són 4 persones: 3 homes i una dona.

El veïnat de la urbanització de Montesol, a cavall entre Alcoi i Banyeres, no dorm a la nit. Se senten amenaçats per una banda d'atracadors que, de manera impune i descarada, els té atemorits. Entren en les seues cases quan ixen a la ciutat i tot i fotografiar-los, gafar-los 'in fraganti' i avisar la Policia, no obtenen cap resultat per part de les forces de seguretat. Se senten abandonats.

Malestar i sensació de deixadesa. Els veïns de la urbanització Montesol d'Alcoi pateixen robatoris contínuament i des de fa un any. En concret, el cap de setmana passat van viure un robatori, una persecució, han fotografiat un lladre dins d'una casa i no han obtingut resposta activa de la Policia.

Davant d'aquesta situació es plantegen, fins i tot, organitzar patrulles ciutadanes. Moltes famílies han deixat d'eixir de casa els caps de setmana en conéixer el modus operandi de l'organització. Esperen que les persones abandonen les seues llars per a comprar o per anar a Alcoi a qualsevol gestió i en eixe període de temps, entren, furten tot el que troben amb valor i fugen per la carretera en sentit Banyeres o Alcoi. Es mouen amb totl tranquil.litat i amb tota la paciència del món.

Aquest cap de setmana 'mogut', uns veïns han identificat els lladres, els han perseguit i fins i tot una càmera de vigilància dins d'una casa ha fotografiat un d'ells. Tots els fets han estat comunicats a la Policia Nacional, que segueix les seues investigacions però sense resultats.

Actuen totes les setmanes, amb total Impunitat

Fa dues setmanes van furtar en dues cases, el mateix que fa quatre setmanes. Actuen encaputxats i entren per les finestres. Creuen que són 4 persones: 3 homes i una dona. Un, espera al cotxe, un altre està en la porta en comunicació permanent amb el del vehicle per si han de fugir i els altres dos són els que entren en les cases.
El veïnat demana implicació i presència a la Policia Nacional.