El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Moltes activitats i bon ambient en la festivitat de Santa Rafaela Maria, fundadora de la congregació d'Esclaves del Sagrat Cor

Moltes activitats i bon ambient en la festivitat de Santa Rafaela Maria, fundadora de la congregació d'Esclaves del Sagrat Cor / Esclaves
Totes les activitats han comptat amb gran afluència de famílies, representants de la comunitat d'Esclaves, i la direcció general i administrativa de la Fundació Educativa ACI.

Els col·legis de la Fundació Educativa ACI d'Espanya, així com els col·legis de la congregació d'Esclaves del Sagrat Cor han pogut gaudir de moltes activitats en honor a la seua fundadora, Santa Rafaela Maria.

Els col·legis de la Fundació Educativa ACI d'Espanya, i els col·legis de la congregació d'Esclaves del Sagrat Cor han celebrat el dia de la seua fundadora, Santa Rafaela Maria.

Al llarg de la setmana, els alumnes de les Esclaves d’Alcoi han conegut més profundament la figura de la seua fundadora i han realitzat adoracions a diferents nivells.

A més han realitzat el tradicional Mercat ambulant Solidari, per ajudar a l'ONG Proacis, de la Congregació d'Esclaves del Sagrat Cor, compta’n amb la participació de l'AMPA i de l'Associació d'Antigu@s Alumn@s.

Totes les activitats realitzades hi han comptat amb gran afluència de famílies, de representants de la comunitat d'Esclaves, i la direcció general i administrativa de la Fundació Educativa ACI.