El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Moltes activitats protagonitzaran la tradicional romeria d’Ibi a Sant Pasqual

Moltes activitats protagonitzaran el tradicional Romiatge d’Ibi a Sant Pasqual
L’esdeveniment serà els dies 18 i 19 de maig i hi haurà servei gratuït d’autobusos

Ibi celebra els pròxims 18 i 19 de maig la seua tradicional romeria a Sant Pasqual i hi han moltes activitats programades que comencen amb una cercavila.

La localitat d’Ibi celebra com tots els anys la seua tradicional romeria de Sant Pasqual, els pròxims 18 i 19 de maig amb moltes activitats i per facilitar la seua participació, hi haurà un servei d'autobús gratuït cap al paratge amb eixida des de l'Ajuntament, de forma ininterrompuda, en horari de 9.00 h a 14.00 h i de 15.30 h a 19.00 h.

El dia 18, divendres començarà aquesta celebració, amb una cercavila a càrrec de la Unió Musical d'Ibi i vi d'honor. A les 21.00 h començarà la marxa nocturna des de l'Ajuntament fins a l'Ermita, on hi haurà servei de bar i es realitzarà el tradicional sopar de romiatge.

Al dia següent, a les 8.30 h, hi haurà altra cercavila i concentració en la porta de l'Ajuntament per a pujar a l'Ermita i un passeig del Sant en processó i al voltant de les 10.00 h tindrà lloc la Santa Missa i cant dels Gojos.

En finalitzar, començarà, el XVII Cross “Pujada a Sant Pasqual” amb una distància de 4.100 metres. I a partir de les 12.00 h el públic podrà participar en carreres de sacs, biga ensabonà i gaudir de cucanyes i passatemps.

Aquestes i moltes més activitats que pots vorer ací (www.ibi.es) completaran aquesta tradicional celebració.