El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mònica Jover guanya el XXXVIII certamen de pintura Salvador Soria amb l'obra 'Puzzle de Jardín'

Obra Guanyadora de Mónica Jover

S'han seleccionat una vintena de propostes perquè figuren en el catàleg i s'exhibisquen en la mostra de pintura que tindrà lloc en el citat Taller d'Ivars entre setembre i octubre de 2020.

L'artista alcoiana Mònica Jover aconsegueix el màxim guardó, amb 'Puzzle de Jardín' i es converteix en un referent artístic no només en la seua ciutat, Alcoi.

El jurat ha premiat com a millor obra la pintura de Mónica Jover, 'Puzzle de Jardín', obtenint així el màxim guardó que es pot obtenir al certamen, aconseguint un reconeixement econòmic de 5.000 euros. Mentrestant, Juan Antonio Caravaca i Jorge Llopis, a l'obtindre el primer premi i el segon accèssit, tenen l'oportunitat d'exposar la seua obra en el Centre d'Art Taller d'Ivars en la temporada 2020 - 2021. Una obra molt en el seu estil i amb el color verd com a predominant.

A més, s'han seleccionat una vintena de propostes perquè figuren en el catàleg i s'exhibisquen en la mostra de pintura que tindrà lloc en el citat Taller d'Ivars entre setembre i octubre de 2020.

Arturo Poquet, alcalde de Benissa destaca que "es tracta d'una peça singular capaç d'emocionar", i ha agraït la labor desenvolupada pel jurat.

Segons ha pogut avançar la màxima responsable de Cultura de l'Ajuntament de Benissa, Rosa Lucía Pino, “si les condicions sanitàries ho permeten i baix estrictes normes de seguretat, tenim previst celebrar a la tardor l'acte de lliurament de premis tant dels ‘25 d'abril’ com del ‘certamen de pintura Salvador Soria, així com les presentacions literàries de les obres guanyadores de l'any passat i la clausura de l'exposició de les seleccionades”. Rosa també ha volgut concloure la seua intervenció agraint l'enorme treball del personal tècnic de la regidoria.

Mónica Jover

L'artista alcoiana, assessora artística de l'Associació de Sant Jordi, es troba en estat de gràcia amb una gran activitat i productivitat artística en els últims mesos. I durant els mesos de la Quarantena ha produït una interessantíssima col.lecció de la que ARAMULTIMÈDIA es va fer ressó.

El premi Salvador Soria és un nou impuls per a Jover, convertida ja en un referent de la pintura i la creació artística en tots els àmbits geogràfics, sent profeta en la seua terra però amb importants reconeixements de tot el món.