El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mónica Oltra anuncia que s'ha iniciat la incorporació de nou personal a la residència Mariola

Mónica Oltra, en la seua visita hui a les nostres comarques

Els treballadors mantenen les concentracions de cada dimecres fins que no es faça efectiva la incorporació de tot el personal reclamat.

La consellera d'igualtat i polítiques inclusives, Mónica Oltra, ha assegurat a Alcoi que ja s'ha iniciat la inspiració de personal a la residència de majors Mariola del Preventori. En concret, la vicepresidenta del consell ha explicat que s'han incorporat dos zeladors, una psicòloga i una auxiliar d'infermeria. I assegura que d'ací poc també s'incorporaran 4 auxiliars més, 2 zeladors i 1 fisioterapeuta

Des del centre de majors Mariola del Preventori confirmen la incorporació de la psicòloga, però asseguren que la resta encara no han començat a fer faena, tot i que sí que tenen constància que les places estan ocupades. Però Puri Auñón, treballadora del centre i membre de Comissions Obreres, explica que mantindran les concentracions que fan cada dimecres fins que estiga tota la plantilla ja al complet. Per altra banda recorda que reclamen una cinquena auxiliar per a cobrir una plaça que es va buidar abans d'estiu.

Una de les mobilitzacions al Preventori