El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mónica Oltra: "O vénen els diners a la Comunitat Valenciana, o amb nosaltres que no compten"

La candidata a la Presidència de la Generalitat per Compromís ha posat en relleu en un acte de campanya en Alcoi la necessitat de revertir l'històric infrafinançament que pateix la Comunitat Valenciana. "No volem ser espanyols de segona" ha recalcat Oltra, qui ha reconegut que els esforços del seu partit en el Congrés aniran en la línia d'aconseguir un "finançament just" per a la Comunitat.

L'acte de campanya celebrat en Alcoi ha servit per a donar cita a les candidates a les Corts, Mónica Oltra i Aitana Mas, així com al candidat al Congrés dels Diputats Ignasi Candela. Tots tres han estat acompanyats pel candidat a l'alcaldia d'Alcoi, Màrius Ivorra, així com per altres alcaldables de la formació a municipis de les nostres comarques.

Sota el nom 'imparables', l'acte ha servit perquè els candidats feren valdre la gestió de Compromís dels darrers quatre anys a la Generalitat, incidint en les inversions en matèria de desenvolupament industrial, l'enfortiment dels serveis socials, o mesures en matèria d'educació com el programa Edificant.