El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mor als 52 anys Alberto Martínez, vicari de la Pobla del Duc, Terrateig, Montitxelvo i Aielo de Rugat

  • Tenia 52 anys

El sacerdot valencià Alberto Martínez Borrás, vicari parroquial a la Pobla del Duc, Terrateig, Montixelvo i Aielo de Rugat i Montixelvo, va morir ahir als 52 anys d'edat.

Havia rebut l'ordenació sacerdotal a València l'any 2000, any en què va ser nomenat rector d'Alcoleja, Benifallim i Penàguila.

Prèviament, havia estat col·laborant en les parròquies de Crist Redentor i Sant Rafael Arcángel, de València-El Cabanyal i en la parròquia La nostra Senyora de la Bona Guia i en la de Sant Vicent Ferrer, a València.

En 2005, Alberto Martínez va ser destinat a l'arxiprestat “La Serrella” i nomenat vicari parroquial a San Miguel Arcàngel de Burjassot i al setembre de 2009 va ser designat rector de Zarra; Teresa de Cofrentes, i Jarafuel. Al juliol de 2017, fou parroquial d'Agres i Bocairent.

Finalment, al juliol de 2020, va passar a ser vicari parroquial de l'Asunción de La nostra Senyora, d'Aielo de Rugat; Sant Joan Baptista, de Terrateig; Santa Ana, de Montixelvo i Asunción de La nostra Senyora, de La Pobla del Duc.