El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mor Carlos Santamaria, alma mater del comerç local d'Alcoi

Carlos Santamaria, vestit de fester /FACEBOOK
  • Ha estat membre de la Cambra de Comerç d'Alcoi, president d'Alcoi Comercial i representant del comerç alcoià en l'Observatori de la Comunitat,

Impulsor del comerç local i gerent d'un dels negocis més coneguts de la ciutat: Didalcoy. Carlos Santamaria Verdú ha faltat aquest dissabte en Alcoi en no poder superar una greu malaltia.

La notíia botava a l'actualitat per les xarxes socials en aquest calorós dissabte d'agost. Carlos Santamara, 'el de Didalcoy', faltava, en no poder uns grau malaltia.

Santamaría Verdú era molt conegiut per la seua xarxa de boigues de joguets -Didalcoy- que va arribar a ser un referent en la comarca. Fester de la FIlà Almogàvers, fou un ferm defensor del Comerç de la Ciutat, ocupant càrrecs de responsabilitat i representativitat en organismes molt importants.

Per exemple, ha estat membre de la Cambra de Comerç d'Alcoi, president d'Alcoi Comercial i representant del comerç alcoià en l'Observatori de la Comunitat, un important ens on es prenen les decisions globals que afecten al sector, com per exemple els horaris comercials.

També ha estat promotor de la Federació del Comerç i interlocutor amb l'Administració local en moltes ocasions.