El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcòdiam és d'OK or

L'Alcòdiam és d'OK or

Objectiu complit. El Patí Alcòdiam torna dos anys després a l'elit de l'hoquei mundial. Aquest dissabte ha ascendit després d'imposar-se el cuer, el Santa Maria del Pilar, per 4 a 9. Gran any i alegria immensa per a l'esport alcoià.

Més informació

L'Alcòdiam és d'OK or

Mor Sor Adela Candel, un dels últims referents de les Filles de la Caritat a Ontinyent

Sor Adela sempre s'ha mostrat alegre i cordial Foto: Vicent Gandia
  • Persona afable i alegre va ser molt volguda a Ontinyent

El món religiós d'Ontinyent ha perdut la figura de Sor Adela Candel, un dels últims referents de les Filles de la Caritat a la capital de la Vall d'Albaida.

Sor Adela Candel, un dels últims referents de les Filles de la Caritat a Ontinyent va morir ahir dimecres a València. Persona molt volguda i carismàtica pel seu caràcter afable i alegre, va viure 18 anys a la capital de la Vall d'Albaida on va exercir diferents tasques. Una de les més recordades va ser l'impuls i difusió que li va donar a l'associació de la Medalla de la Verge Milagrosa. També era una persona molt vinculada a la parròquia de Santa Maria, encarregada de la Pastoral i on s'ocupava de la visita a les persones malaltes, una tasca que ha continuat en la seua darrera destinació. A la Residència de la Beneficència era una persona molt estimada pels majors als quals ajudava en moltes vessants, entre elles a dibuixar i fins tot els animava mitjançant cançons. Murciana, de naixement, Sor Adela era una germana convençuda de la seua vocació i tant en la residència de la Beneficència com en el teixit religiós de la ciutat deixa un record inesborrable.