El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mor un ciclista i un altre està ferit després de dos accidents a Ontinyent

Lloc aproximat de l'accident mortal, al quilòmetre 12 de la CV 655/Google Maps

Entre els dos accidents han passat tan sols 10 minuts; i en els dos casos els dos ciclistes anaven indocumentats, una dificultat afegida per als serveis d'emergències.

L'accident mortal ha tingut lloc al quilòmetre 12 de la CV 655, en el terme municipal d'Ontinyent. Per causes que encara s'investiguen, el ciclista ha patit una caiguda fatal. Una unitat de Suport Vital Bàsic amb un metge d'atenció primària ha anat fins al lloc dels fets, però tan sols ha pogut confirmar la mort de l'home.

Tan sols 10 minuts abans de rebre aquest avís, el Centre d'Informació i Coordinació d'Emergències de la Generalitat rebia una altra alerta per un accident entre una furgoneta i una bicicleta, també a Ontinyent en la carretera que uneix aquest municipi amb Fontanars. Fins al lloc ha anat un helicòpter medicalitzat per assistir al ciclista. Una vegada estabilitzat ha sigut evacuat a l'Hospital La Fe de València on ha ingressat amb politraumatisme.

Els dos accidents han tingut lloc en la mateixa zona i amb minuts de diferència. Es dóna la circumstància que en els dos accidents els dos ciclistes anaven indocumentats, la qual cosa dificulta les tasques d'identificació.