El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mor un matrimoni a Xixona per una fuita de gas en la casa de camp

La casa està entre Xixona i la Torre de les Maçanes, en un lloc on no arriba l'electricitat, i el matrimoni utilitzava butà per abastir-se. Tot indica que una fuita de la bombona de gas i la falta de ventilació han provocat la mort d'aquest matrimoni d'Alacant.

Un matrimoni d'Alacant ha mort en la seua casa de camp al terme municipal de Xixona. No s'ha trobat cap indici de violència, i les primeres hipòtesis apunten a una fuita de gas. La vivenda es troba en una zona rural entre Xixona i la Torre de les Maçanes on no ha arribat l'electricitat, i és habitual l'ús de bombones de butà. A falta de l'informe final de la policia judicial, tot indica que la parella ha mort per una fuita en la bombona de butà que donava energia a la nevera.

L'alerta la donaren les filles del matrimoni, després de no poder contactar en ells en tot el dia. A la casa de camp han anat efectius de bombers, policia local i guàrdia civil, que tan sols han pogut constatar la mort del matrimoni, de 55 i 56 anys.

Des del consistori de Xixona han mostrat el seu condol i han lamentat els fets. L'alcaldessa Isabel López diu que són accidents que no passen molt sovint, però passen. El fet que les zones rurals no disposen d'electricitat és un problema que les famílies resolen amb enginy, però de vegades amb falta seguretat. Isabel López creu que la solució passa perquè el Govern Central impulse les energies renovables com a solució per a la demanda energètica del món rural.

 

Les primeres hipòtesis apunten a una fuita de la bombona de gas que utilitzaven per donar corrent a la nevera