El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Moral i collons 'a borbotons'

L'últim partit de l'Alcoyano contra el Badalona
Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Horari vespertí aquest diumenge al camp del Collao, ens visità el Badalona, que opta com nosaltres a una plaça capdavantera. El partit va ser com l'esperàvem, batalla campal al mig camp i poquetes ocasions de gol, a més a més en les darreres jornades es nota eixa "por a perdre" i és que els tres punts a estes altures de temporada costen d'aconseguir (si no, comproveu la resta de resultats del cap de setmana). De tota manera, de justícia és el dir que les ocasions més clares van vindre per part dels alcoianistes. Plisplayoff

Horari vespertí aquest diumenge al camp del Collao, ens visità el Badalona, que opta com nosaltres a una plaça capdavantera. El partit va ser com l'esperàvem, batalla campal al mig camp i poquetes ocasions de gol, a més a més en les darreres jornades es nota eixa "por a perdre" i és que els tres punts a estes altures de temporada costen d'aconseguir (si no, comproveu la resta de resultats del cap de setmana). De tota manera, de justícia és el dir que les ocasions més clares van vindre per part dels alcoianistes.

De nou, molt bona entrada, l'equip ho mereix, però sempre em queda la pregunta que quasi tots els socis ens fem: què ha de fer este club, per aconseguir omplir el Collao?

Per joc no serà, i la "testiculina" a la que es refereix la pancarta de gol a, imagine, no aniria referida als jugadors, sóc dels que opine que el senyor Seligrat està traent un rendiment extraordinari de la plantilla de què disposa.

Molt enrevessat hauria de ser el final de la temporada, perquè el nostre equip no es classifique per al play off i només en dos mesos i mig sabrem el desenllaç.

Este cap de setmana, els nostres viatjaran a Lleida amb la tranquil·litat (relativa) que ens donen els dotze punts que ens separen del quint classificat i no perdent-li ull al filial barcelonista.

Molt tardarà l'autobús a cobrir el viatge Alcoi - Lleó? Aneu fent-se l'ànim ...

Moral, victòria i Plisplayoff