El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Article d'opinió de Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia,

Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Moral, victòria i Plisplayoff

Fran Miranda, Jorge Devesa, Álvero García i Manuel Gato, el dia de l'homenatge a la patrona d'Alcoi/AM
Plisplayoff desgrana cada partit de la lliga en casa, per a Aramultimèdia

Hola, hem diuen Pep i aprofite la presentació de C.D. Alcoyano, per a saludar-vos a tots. Al llarg d'aquesta temporada intentaré escriure una columneta sobre el nostre equip. Ho escriuré com a aficionat, i com a tal, ja advertisc que parlaré tant de lo bo com de lo roín. Plisplayoff

Hola, hem diuen Pep i aprofite la presentació de C.D. Alcoyano, per a saludar-vos a tots. Al llarg d'aquesta temporada intentaré escriure una columneta sobre el nostre equip. Ho escriuré com a aficionat, i com a tal, ja advertisc que parlaré tant de lo bo com de lo roín.

El passat mes d'agost es va presentar l'equip, amb un speaker molt animat, que va donar pas a un fum de cares noves i discursos. Em quede amb les paraules de l'incombustible capità, Jorge Devesa, que digué: "espere i desitge que quan acabe aquesta temporada puguem mirar-se, tant jugadors com cos tècnic, a la cara", en clara referència a la campanya passada, i sobretot per la tasca del senyor Palop. La feina més important que se li presenta al senyor Seligrat, és la unió del grup.

En l'apartat de novetats/retornades, tot i que sabem que és massa prompte per a traure conclusions, tenim als solvents Jony, Barreda i Ruso; els voluntariosos Jorge Hernández i Jose García; Gato amb moltes ganes i amb gol (que falta ens fa); i Álvaro, el de La Romana, continua tenint feelling amb la nostra ciutat. 

Amb les línies molt juntes, i pressionant dalt l'eixida del baló. El sistema sembla bo. Només li demanaria a Seligrat i el seu equip que no s'arruguen fora de casa. 

Ens veiem diumenge 11 de setembre al Collao, per tallar la ratxa del filial barcelonista.

Moral, victòria i Plisplayoff