El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mulier i Lanza-Marketing para ti creen un calendari solidari en favor de Novaterra

Calendari benèfic / Foto: Mulier

Es pot comprar a les xarxes socials de la revista Mulier i Lanza-Marketing para ti o enviant un correu electrònic a lanzamarketingparati@gmail.com

La revista alcoiana dedicada a dones artistes, Mulier i l’empresa Lanza-Marketing para ti, s'uneixen forces amb la creació d’un calendari solidari per a la Fundació Novaterra.

Ja està a la venda el calendari benèfic que han publicat Mulier i Lanza-Marketing a benefici de la Fundació Novaterra Alcoi. És un calendari de taula amb dotze imatges dels treballs artístics de les dones que apareixen en les revistes Mulier.


Podrem veure les obres de Didi Vent, Eugen Pauwels, Virgina Jordá o Raquel Rodrigo sustentades en un xicotet cavallet. El 100% dels beneficis aniran als projectes d’orientació i d’inserció laboral que la Fundació Novaterra du a terme al llarg de l’any. Es pot aconseguir per 8€ mitjançant les xarxes socials de Mulier i Lanza-Marketing para ti o enviant un correu electrònic a lanzamarketingparati@gmail.com.


La Fundació Novaterra Alcoi que treballa per aconseguir treball a persones en risc d’exclusió social o que estan vivint situacions complicades, ha declarat que estan molt agraïts per aquesta iniciativa. “Comprant aquest calendari es contribueix al fet que moltes persones, que actualment es troben amb dificultats, puguin participar en itineraris d'inserció laboral per aconseguir una feina.”