El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mulïer i Les set diferències guanyadores dels premis Mostra de Teatre d'Alcoi 2018

Mulïer i Les set diferències guanyadores dels premis Mostra de Teatre d'Alcoi / ComCom
A partir d'ara s’enceta el cicle de la següent edició de la Fira Valenciana d’Arts Escèniques

Després de l'èxit de la XXVIII Mostra de Teatre d’Alcoi, en la qual han guanyat dos espectacles valencians, s’enceta el cicle de la següent edició de la Fira Valenciana d’Arts Escèniques, prevista a la ciutat d’Alcoi per als dies 3 al 6 de juny de 2019

La XXVIII Mostra de Teatre d’Alcoi ha finalitzat, i els premis Mostra de Teatre d'Alcoi, els espectacles: Maduixa Creacions i Les set diferències, de la companyia El Pont Flotant han sigut els més votats pel jurat col·lectiu del Circuit Valencià de Cultura. El premi és una calavera Yorick, objecte simbòlic dels Premis.

Els guardons compten amb dos categories: la de públic infantil-familiar en la qual ha guanyat l'obra de la companyia valenciana, El Pont Flotant, Les set diferències, una producció del Teatre Escalante de la Diputació de València, amb dramatúrgia de Pau Pons i Jesús Muñoz.

I en la categoria de públic general hi ha resultat guanyadora la companyia Maduixa pel seu impactant muntatge de dansa Mulïer que va captivar a l’escenari del Teatre Calderón.

Després d’aquest epíleg per a la Mostra 2018, s’enceta el cicle de la següent edició de la Fira Valenciana d’Arts Escèniques, que està prevista a la ciutat d’Alcoi per als dies 3 al 6 de juny de 2019.