El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Mulier', la revista de l'alcoiana Cynthia Manchón que empodera les artistes, ja té segon número

La revista 'Mulier' ja compta amb el segon número. Posa per damunt de tot la qualitat de la fotografia, dels textos i del gramatge de les pàgines, i, com no les artistes joves de gènere femení. Una revista en la qual ja han aparegut dones com Beca Jover, Carla Abad, Duna Espí, Marta Moreno, Virginia Jordá, Miriam Marco, Raquel Rodrigo, Diana Ventura, Eugénie Pauwels, i Alba Miró.

Mulier ja es pot adquirir a la web de micromecenatge 'verkami'. Mulier és un projecte que naix davant la necessitat de mostrar els treballs d'artistes joves del gènere femení pertanyents a la branca de l'art i el disseny. La línia editorial d'aquesta revista, influenciada pel moviment feminista, pretén aproximar noves artistes i posar en comú idees sobre la visualització de les dones en el món de l'art. La línia editorial d'aquesta revista, influenciada pel moviment feminista, pretén aproximar noves artistes i posar en comú idees sobre la visualització de les dones en el món de l'art.

Cynthia Manchón és, fins ara, l'única persona que està darrere de 'Mulier'. La periodista i fotògrafa és 'tot-terreny'. S'encarrega de buscar, contactar, entrevistar i realitzar les diferents sessions. També gestiona les xarxes socials i la maquetació. Mónica Polonio aconsella per tal que tot isca encara millor.Cada número visibilitza el treball artístic de cinc dones joves. La revista física té més de 100 pàgines amb un disseny i una estructura simple i clara. El gramatge i la qualitat de les seues pàgines donen consistència a les històries que hi ha en el seu interior. La qualitat de les fotografies en blanc i negre i a color s'emmarquen amb una entrevista en profunditat i donen com a resultat un projecte acurat i delicat, un producte per a tractar amb afecte.

Aquesta revista és un lloc on trobar imatges i entrevistes de dones amb grans projectes entre mans. A més, inclou articles d'opinió escrits per dones professionals. Articles interessants per a conéixer la visió del gènere femení sobre com veuen aquest món des d'una altra generació.

Les imatges, que acompanyen a les paraules de cada jove, estan realitzades en el lloc de treball amb la finalitat de reflectir així el producte artístic que realitzen i mostrar la personalitat de cadascuna d'elles. Valorar i impulsar el treball de persones que s'estan obrint pas en el món de l'art, aqueix és la fi d'aquest treball. Les imatges plasmen la seua manera de ser i les entrevistes expliquen el seu recorregut, tant a nivell professional com a nivell personal. El benefici que aporta aquest projecte al client al qual va dirigit és el fet de tindre un mitjà, un lloc, un espai, on descobrir, secundar i gaudir d'històries anònimes.