El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mullor: "El més intel·ligent seria paralitzar la lliga, però el futbolista vol competir"

Miguel Ángel Mullor, president de l'Ontinyent 1931 CF. Foto: Jesús Nadal (Benicadell Esportiu)
  • És el tercer partit consecutiu que l'Ontinyent 1931 cf ajorna el seu encontre
  • Encara hi ha dos casos Covid al planter vallalbaidí
  • Mullor pensa que la situació més adient passa per paralitzar la competició, però creu que cal tindre en compte les ganes de competir dels jugadors.

De nou, l'Ontinyent 1931 CF haurà de descansar després d'ajornar-se el partit que li enfrontava davant el Contestano pels dos casos de Covid que encara romanen al planter.. Sense dubte, el duel entre socarrats i ontinyentins és, ara com ara, un dels grans atractius del grup 8è de la 1a Regional.

Per tercera setmana consecutiva, l'Ontinyent 1931 CF es quedarà sense poder jugar el seu partit de lliga. Els casos de Covid que afecten dos membres de la plantilla han obligat el club ontinyentí a sol·licitar a la Federació l'ajornament del partit entre el Contestano i l'Ontinyent 1931 CF, sense dubte un dels grans partits de la temporada pel que s'ha pogut apreciar fins ara.
Una petició que ha estat acceptada per l'òrgan federatiu i que desenterra el debat de paralitzar momentàniament la competició fins que millore la situació tant social com esportiva. Sobre este tema, el president de l'Ontinyent, Miguel Ángel Mullor ha reconegut que tal com està afectant la pandèmia en estos moments "el més intel·ligent seria parar-ho tot, però mirant pels futbolistes cal deixar-ho com està perquè ells el que volen és competir".

Perjudici esportiu, social i econòmic
I els que els perjudicis són evidents tant en un àmbit social com econòmic, però sobretot esportiu, ja que com diu el màxim mandatari del club "els jugadors juguen un partit i paren un altre, el que fa que no acaben d'agafar ritme i eixe fet ens perjudica moltíssim" admet un Mullor que lamenta la no celebració d'un dels grans encontres de la temporada no debades els dos equips estan cridats a lluitar per la primera plaça que dóna dret directe a l'ascens a Preferent. "Es preveia un encontre preciós que ens anava a dir en quin nivell ens trobem. Esta aturada ens perjudica més a nosaltres que al Contestano perquè ells continuen jugant, però són circumstàncies que hem de manejar i esperem que prompte s'arregle la situació i es reprenguem els entrenaments" conclou Mullor.