El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Multitud d'activitats en la 38a Setmana Cultural de l'IES Pare Vitòria d'Alcoi

Poesia, xarrades, tallers, cinema o visites. Aquestes són les activitats programades per l'IES Pare Vitòria per celebrar la 38a Setmana Cultural que començarà el dilluns 8 de febrer i finalitzarà el dia 12 del mateix mes. El centre educatiu té clar que aquesta programació pot sofrir modificacions segons evolucione la pandèmia.

A poc a poc els centres educatius de les nostres comarques tornen a organitzar activitats, totes elles seguint els protocols de les autoritats sanitaris per fer front a la Covid-19.


Del 8 al 12 de febrer, l'IES Pare Vitòria organitza la seua Setmana Cultural que arriba a la 38a edició. A banda de tota la comunitat educativa i el suport de l'AMPA, també col·laboren grups de música, poetes, actors, escriptors, il·lustradors, tècnics i investigadors de la Universitat d'Alacant, empresaris i altres professionals.


La majoria de les activitats s'organitzen de forma presencial complint amb totes les mesures higièniques i sanitàries a causa de la situació que vivim. Tindran lloc a distintes aules, a alguns llocs del centre educatiu i, també, a l'exterior, com és el cas de les visites guiades o les gimcanes.