El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Multitudinari acomiadament de 2017 a la plaça de l'Ajuntament d'Alcoi

La festa s'ha allargat fins ben entrada la nit

Ja estem en 2018 i la transició des del 17 ha estat moderadament tranquil.la en tots els pobles i ciutats de les comarques. La més massiva, la celebrada a la Plaça de l'Ajuntament d'Alcoi, amb espectacle pirotècnic, campanades i música fins ben entrada la matinada. Pel que fa als incidents, llevat dels típics colps, talls i excés de beguda, la nit ha transcorregut sense massa sobresalts. Aramultimèdia els desitja bon 2018 i un any de Periodisme rigorós i en valencià.

'Viva la vida' de Coldplay per començar un nou any ple de sorpreses. La Festa de Cap d'any d'Alcoi complí amb les espectatives i milers de persones gaudiren de les campanades, la música i el 'cotilló'. Sonaren 12 i no 13 campanades i el cava i l'alegria corregué pel centre d'Alcoi, que estava més ple que altres anys. La temperatura -no feia massa fred- acompanyà i majors i més joves ballaren en la Plaça i també en els bars del centre històric.

A filaes, hotels, restaurants i cases particulars, la 'juerga' s'ha perllongat fins quasi el matí. El mateix que a totes les poblacions de les comarques. La millor noticia, llevat dels típics talls i gent que s'ha excedit un tant en la beguda i alguna intoxicació per aliments, no s'han produït problemes greus ni a l'hospital, centres de Salut o bombers i policia.