El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Multitudinari adéu a Felino

L'església de Sant Maure i Sant Francesc ha acollit la missa d'adéu a l'empresari alcoià

Desenes de persones s'han apropat hui a Alcoi per acomiadar Rafael Pascual, Felino, que ens va deixar en la nit fel 23 al 24 de juliol als 87 anys. Autoritats, amics, familiars, treballadors i molta gent del teixit empresarial de les nostres comarques han anat a l'església de Sant Maure i Sant Francesc per donar l'últim adéu a Felino.

Un dels assistents ha sigut el conseller d'economia sostenible, Rafa Climent, qui ha lamentat la pèrdua "d'una figura per a tota la comarca". "Una persona que ha ajudat que la indústria vaja endavant en la comarca, i no ha tingut mai por de fer el que calga, on calga, i importar-ho a la seua terreta". Rafa Climent fa també una reflexió i diu que "estem perdent empresaris conscients de quant  importa la comarca i el territori. Espere i desitge que els empresaris que vinguen mantinguen un poc eixe esperit important de comarca que faça més potent este xicotet trosset de món".