El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Multitudinari adéu a Lionel Grau

Multitudinari adéu a Lionel Grau
Centenars de persones omplin Sant Maure i Sant Francesc per acomiadar a un gran

Moltíssims esportistes, personalitats polítiques, festers, representants del món cultual i associatiu, sindicats, veïns... Sant maure i Sant Francesc estava de gom a gom aquest divendres 2 de setembre en la missa per Lionel Grau, que va faltar el primer dia de setembre. Alcoi s'acomiada així de Lionel Grau, un gran empresari alcoià que sempre ha estat al costat de la seua ciutat i els seus projectes. Ja el trobem a faltar.

Alcoi plora la mort de Lionel Grau, una de les personalitats més conegudes de les nostres comarques. Sant Maure i Sant Francesc estava de gom a gom perquè tots volien acomiadar a qui ha sigut un dels grans de la ciutat. Una emotiva missa, amb música en directe gràcies a la participació de Gori Casasempere i part de La Primitiva, així com de la Coral. I en acabar, tots els allí presents han fet un sentit i gran aplaudiment, una manera de demostrar el suport a la família en aquesta pèrdua, que és un poc de tots.

A la missa han assistit tot tipus de personalitats. Moltíssims esportistes, com el Club Deportivo Alcoyano al complet o el Patin Alcodiam, però també molts altres esportistes de tots els rams. També personalitats polítiques, de tots els partits, així com empresaris i càrrecs institucionals, com l'alcalde d'Alcoi Toni Francés, o el conseller d'economia Rafael Climent. Representants de la cambra de comerç d'Alcoi, d'institucions tèxtils, sindicats, associacions, col·lectius veïnals, representants del món cultural, festers, molts festers; tots han acudit a donar l'últim adéu. Tantes han sigut les corones que han arribat, que a les portes de Sant Maure i Sant Francesc s'hi ha hagut de col·locar dos vehicles per poder exposar-les totes.

Alcoi s'acomiada així de Lionel Grau, un gran empresari alcoià que sempre ha estat al costat de la seua ciutat i els seus projectes. Ja el trobem a faltar,