El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Multitudinària inauguració de "100 vegades Joan Valls"

Artistes participants / R. Lledó
L'expo es pot contemplar fins al 31 de març a la Capella de l'Antic Asil (El Camí, 42)

El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha destacat la importància de recordar "la figura del nostre poeta, el nostre escriptor en llengua catalana més universal". A banda de "100 vegades Joan Valls", altres activitats ja s'han posat en marxa com és l'edició de 100 calendaris per commemorar el centenari del naixement del poeta

L'Any Joan Valls comença amb força a Alcoi. Fins al 31 de març es pot visitar la primera de les exposicions que ja s'ha inaugurat. Els comissaris de l'exposició són Rubén Fresneda i Lucia Romero, de l'Associació Cultural Art Nostre. Els artistes que participen són Neus Bou, Rafa Calbo, Rafa de Corral, Rubén Fresneda, Elena Martí, Verónica Ortuño, José Antonio Picazo, Fernando Rincón i Pau Sellés Alós.

El regidor de Cultura, Raül Llopis, ha destacat la importància de recordar "la figura del nostre poeta, el nostre escriptor en llengua catalana més universal". El principal organitzador de l'exposició és l'Ajuntament d'Alcoi i el Col·lectiu "Art Nostre", encara que també col·laboren l'Ajuntament de Muro, Institut d'Estudis Catalans i el Consell Valencià de Cultura.

A banda de "100 vegades Joan Valls", altres activitats ja s'han posat en marxa com és l'edició de 1000 calendaris per commemorar el centenari del naixement del poeta.