El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Multitudinària presentació del  Mutua Levante NB Alcoi

El senior masculí ha perdut a casa, mentre que el femení ha guanyat a Elda.

13 equips federats i 5 equips, que pertanyen a 6 col·legis amb conveni, han sigut presentats al Pavelló Mutua Levante del Francisco Laporta. Abans de la presentació, l'equip sènior masculí autonòmic ha caigut derrotat davant l'Onil.

El Club Noubrot Básquet Alcoi Mutua Levante ja s'ha presentat davant la seua afició. Juntament amb els equips sèniors, s'han presentat un total de 13 equips federats i 5 equips formats per xiquets de 6 col·legis. El regidor d'Esports, Alberto Belda, ha estat a l'acte en representació del govern municipal.

 La presentació ha estat acompanyada per un partit del primer equip masculí. El matx no ha acabat de la millor manera possible per dos motius. El primer d'ells ha estat la lesió d'Álex López en el turmell mentre es disputava el 3r quart. La lesió ha sigut prou aparatosa i ha sigut necessària la presència de la Creu Roja. El segon motiu ha sigut el resultat, ja que els alcoians han perdut 51 a 67, malgrat que al descans estaven 30-30.

Millor li ha anat al sènior femení, que ha guanyat per 46 a 64 a la pista del C.B Elda. Després d'estar perdent en el primer i segon quart, un parcial de 7-24 en el tercer quart ha facilitat molt les coses a les jugadores del sènior.