El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Multitudinària segona jornada del concurs de Tapes Festeres dels 'Samarita'

Filà Mossàrabs / AM
Totes les filaes han estat de gom a gom i algunes d'elles han hagut de fer més 'tares'

L'Associació Cultural Samarita també ha fet el seu particular pregó de la Festa amb el IV Concurs de Tapes Festeres. En la segona jornada, les filaes participants han sigut Miqueros, Creuats, Aragonesos, Mossàrabs, Asturians, Gusmans, Benimerins, Marrakesch i Cordoneros. Com a novetat, hi haurà 3 premis: premi especial del jurat, premi a la millor tapa tradicional i premi a la millor presentació

L'Associació Cultural Samarita també ha fet el seu particular pregó de la Festa amb el IV Concurs de Tapes Festeres. En la segona jornada, les filaes participants han sigut Miqueros, Creuats, Aragonesos, Mossàrabs, Asturians, Gusmans, Benimerins, Marrakesch i Cordoneros. Com a novetat, hi haurà 3 premis: premi especial del jurat, premi a la millor tapa tradicional i premi a la millor presentació.

Festers, mirons i visitants han pogut gaudir de dos intensos dies en el concurs de tapes. Algunes de les filaes participants han hagut de cuinar al moment més tapes, perquè la demanda ha sigut molt alta. Cal recordar que en el primer dia de concurs, el dissabte 7 d'abril, han participat els Judios, Mudejares, Realistes, Contrabandistes, Vascos, Navarros, Alcodianos i Magenta.