El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Multitudinàries rutes en 'Cocentaina de tapes'

Luha dulces / AM
Fins al 2 de juny

'Cocentaina de tapes' es consolida com una de les rutes gastronòmiques de les nostres comarques. Els bars i restaurants de Cocentaina estan satisfets amb aquesta proposta iniciada per la regidoria de Promoció Econòmica. Concretament la nit del divendres 18 de maig s'han format cues a alguns dels establiments participants.

Cal recordar que aquest dissabte 19 de maig es pot gaudir de la ruta 2 (en els establiments del centre històric) on participen Bar el Parral, El gat negre, Ara sí i Luha dulces. Encara queden altres dues rutes per tal de gaudir de beguda més tapa per només 2,50 euros.

La ruta 3 (la part alta) estarà 'activa' del 24 al 26 de maig amb els establiments Desayunos Loan, Kedem Cafeteria, Bar el xicotet, Tasca Passeig i Bar la Cabaña. L'última ruta serà la de la part mitjana entre el 31 de maig i el 2 de juny en els establiments Raco de la pizza, Bar Insa, Distrac, Bar Chesco i Nou encontre.

A banda de poder gaudir de la gastronomia contestana, també podeu aconseguir alguns premis com va explicar la regidora de Promoció Econòmica, Mariona Carbonell, en la presentació de 'Cocentaina de tapes'.