El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Multitudinaris Premis 9 d'Octubre al Teatre Calderón d'Alcoi

Román de la Calle i Faula Teatre han rebut els premis. Miquel Cruz ha llegit el manifest

Alcoi ha celebrat el dia dels valencians. L'acte central ha estat al Teatre Calderón on s'han atorgat els premis a Faula Teatre (de forma col.lectiva) i a Román de la Calle (a títol individual). ARAMULTIMÈDIA tambe ha estat al Teatre Calderón i ofereix aquest vídeo resum de l'acte. Durant tota la setmana, hi ha hagut distintes activitats als barris d'Alcoi. La més multitudinària ha estat la Fireta el Llibre en València i varietats de la Glorieta

Alcoi ha celebrat el dia dels valencians. L'acte central ha estat al Teatre Calderón on s'han atorgat els premis a Faula Teatre (de forma col.lectiva) i a Román de la Calle (a títol individual). Cal destacar que amb la segona edició dels Premis 9 d'Octubre, l'Ajuntament d'Alcoi busca consolidar el certamen. La gala, presentada i conduïda per la periodista Jésica Sempere, s'ha completat amb el manifest de Miquel Cruz i el concert de la Primitiva d'Alcoi.

ARAMULTIMÈDIA tambe ha estat al Teatre Calderón i ofereix aquest vídeo resum de l'acte. Durant tota la setmana, hi ha hagut distintes activitats als barris d'Alcoi. La més multitudinària ha estat la Fireta el Llibre en València i varietats de la Glorieta.