El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Munta al bus de la festa per a gaudir de les festes de Benimarfull i Gaianes

Bus de la festa

El bus tindrà vàries parades el 28 de juliol per a Benimarfull i l’1 de setembre per a Gaianes

Si vols gaudir de les festes de Benimarfull i de Gaines, no ho penses més i compra el teu tiquet del bus de la festa. Aquest servei és per a qualsevol persona major de 16 anys i més xiquets amb l’autorització paterna

Un any més, el bus de la festa donara suport a les persones que vulguen gaudir de les festes de les localitats veïnes i que no puguen o no vulgen agafar el cotxe.

La primera parada serà el 28 de juliol a Benimarfull, vist que aquest dia comencen les festes en honor a Santa Ana, Sant Jaume, i el Sentíssim Crist de la Bona Morte, fins al 31 de juliol. La següent destinació és l’1 de setembre a Gaianes.

Tot el que vulga gaudir de la festa, pot agafar en qualsevol d'aquestes parades tant d'anada com de tornada: al Centre Comercial Alçamora, a l'Alameda (enfront de El Teix) i a Joan Gil-Albert (enfront de l'estació d'autobús). L’horari d’anada és 22.30 h, 23.30 h i 00.30 h, i el de tornada 04.30 h, 05.30 h i a les 06.30 h. A més en l’autobús hi haurà un monitor per a assessorar el personal.

Pots comprar els tiquets fins al 24 d'agost, a les instal·lacions municipals del carrer Major, número 10, 1° pis, per un preu de 4 euros més IVA. No es podran comprar directament a l’autobús. Es recorda que la persona té que tindré més de 16 anys i si algú és més xicotet/a, ha de portar l’autorització paterna.

Aquesta iniciativa va nàixer amb l’objectiu que tots els joves i no tan joves pogueren gaudir de les festes conscientment sense necessitat d’agafar el cotxe i amb la finalitat de passar unes bones vetlades. Si no has comprat el teu tiquet. A què esperes?