El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Muro acull la presentació del llibre de Mireia Pascual, "El viaje de las gotas de lluvia"

Mireia Pascual i la il·lustradora Maria Molina.

El llibre compta amb les il·lustracions de Maria Molina.
 

Un llibre pensat per als xiquets que viuen amb un addicte, que els ajuda a entendre el que passa en el seu entorn, i a reconéixer els sentiments que poden tindre. Serà este mateix 28 de setembre a les 20 hores a la Biblioteca de Muro.

La nostra companya d'Aramultimèdia, Mireia Pascual, presenta esta vesprada a Muro el seu llibre "El viaje de las gotas de agua", amb il·lustracions de Maria Molina.

És un conte dirigit a xiquets a partir de 10 anys, i vol ser una ferramenta útil per a donar-los a conéixer que és una addicció. "Molts infants pateixen a les seues llars l’addició d’un pare o una mare. Viuen el dolor, el secretisme, la incomprensió, esclafits de ràbia, baralles i discussions i se’ls oculta per protegir la seva innocència, sense tindre en compte que no entenen el que succeeix. Aquest llibre pretén ser d’ajuda per comprendre el que ocórrer i trencar estigmes", ens explica Mireia Pascual.

En el conte, la persona que pateix l'addició és una dona, mare de dos núvols, i que busca sempre l'aigua de pantans contaminants. "L’elecció d’una dona no és casual", diu Mireia Pascual, "doncs elles pateixen un doble estigma social a l’estar transgredint molts rols de gènere: passa a no ser bona cuidadora, ni d’ella mateixa ni dels fills, ni bona esposa, etc.". Així, el llibre intenta aprofundir en els sentiments dels diferents personatges, "moltes emocions, algunes no massa agradables de viure, però totes elles completament vàlides".

El llibre es podrà adquirir en la mateixa presentació, que serà esta vesprada, 28 de setembre, a les 20 hores, a la Biblioteca de Muro.